Monday, April 14, 2014

2nd Trimester..

Assalamualaikum..
Selamat pagi Isnin..

Lama kan x mencoret kat sini..
X tau lah nak cakap betapa kemalasan yang melanda diri ni macam..
Seketol batu besar!!!

Alhamdulillah..
Sekarang dah masuk pertengahan 2nd trimester..
Baby in tummy dah 20w..
Dah 5 bulan..

Check Up kat KK Semenyih & KPMC
Check up kat KK Semenyih Dr. nye kata ikut 1st scan nye due..
(kira awal 2w)
Kat KPMC Khamis baru nih aiza gi..
Dr. Anita kata ikut due..
x byk beza pon katanya..
Ikut KK dah 22w..KPMC 20w..

Khamis baru nih pon gi sbb dh 20w kan..
So dah boleh tengok gender si baby di dalam..

Suuuuuuuurrrrppppppprrrrrriiiisssssseeeeee!!!!!!
hehehhee

Seperti jangkaan..
Ye lah..dari pengalaman kemabukan sume kan..
Tapi tuh kan firasat seorang Ibu je kan..
Kebetulan pulak sama..

Paling terkejut..
Dr.Anita letak je alat nak scan tuh..
Terus nampak..x yah sesusah nak cari..
hikhikhik..
-Balik rumah en.hubby cakap ngn baby kat dalam..
xmalu nye awak ni..blom pape dah tunjuk dulu dah..
hehehee..

Alhamdulillah..
Cukup segalanya..
hope baby in tummy sihat hendaknya..

Ok lah..
cukup takat nih dulu untuk kali nih..
Doakan aiza sentiasa sihat ye..
Doakan juga aiza rajin nak hupdate blog nih..
;)

Ni lah dia 'baby in tummy'..

5 comments:

Nieyl said...

Singgah Pagi..
Syukur Alhamdulillah...
Semoga segalanya di permudahkan..Amin....

ieedaz @ mama_isha said...

hi aiza..kite pun fhm ape awak rase sbb kite dh lalui saat2 ni..haha... mmg lame gile menyepi dr blog tau..skrg br nk start balik.. take care ye :)

Aiza Hamdan said...

hi iedaz @ mama_isha..
hurmm..tuh lah..nih pon dh mula stuck dh nih..aduyai..u too take care ye..anyway..thanks :)

Anonymous said...

Kalau check up kt KK Semenyih, ada kene check gigi tak?.tq for info..

Aiza Hamdan said...

kena dear..memana pon kna gak check gg

 
♥ Copyright © 2014 reserved to AidaHamdan|Template Edited by sHaRiNa eLyaNa