Tuesday, December 25, 2012

Gila ngn Cik Puan "T"

Saper cm aiza yg gila dgn Cik Puan "T" nih???!!! hangkat ler pape yg patut...hehehhee
T mean TUPPERWARE..siyes..aiza mmg penggemar or penggila Tupperware..
Banyak juga duit yg aiza dh belanja kan untuk Tupperware nih..

Smp en.hubby cakap nak letak mana..sbb rumah mas tuh x der kabinet sume..
nih pon x kemas dapur lagi..majoriti masih berada dlm plastik..jom kita tgk Tupperware yg ade...
tgk lah nti..kalo dh kemas²..rsa cm x nak use..aiza jual blik..hehehehhe..
Ini baru sikit yer.. nti aiza upload lagi...

Oval keeper..









~ MIL dtg tolong kemas rumah masa start nak reno dlu..
terkujat dgn set Tupperware yg ade..byk gila..hehehehe..
siap suggest buat kabinet khas utk Tupperware jerk..
Thanks Mak..
Untuk Ibu, nti mana yg K.long x guna tuh..ibu amik yer..:)
(bkn yg 2nd tau..yg belum use tuh)..

5 comments:

Jueliza Jamani said...

huhuhu ai belum sempat snap lagi.. berterabur.. yang bnyak guna ada kat rak.. yang tak guna ai simpan dlm lemari.. :)

lieyalatif said...

kat opis liey ani ade sorang akak ni suke gile ngan tupperware...kalo tgk catalog tupperware tu siap meroyan2 lagi hahaahahaha...lawak tgk kadang2 tu...

lieya tak le minat sgt tp beli gak la satu due....mcm tempat beras tu...bekas air ....sebab comel...

Aiza Hamdan said...

Jue: itu ader lg yg x snap..kat dlm bilik atas tuh..hehehe..tuh yg kat bwh..terajinlah mengambik gambor..

Lieya: Huhu..meroyan jugak aiza kkdg tgk katalog tuh..tp mmg kna stop..hubby geleng kepala tgk..tp kkdg dia jugak yg bakar..dia lalu kat centre katanye..ader siap hamper..sabau jerk lah..bekas beras x dop lagi..dok pakai tupperware juga..tp yg 4 segi..jimat space..kecik dr bekas beras yg T yg merah putih cm lieya punye tuh..hehehe

Jueliza Jamani said...

jue bekas beras yg merah tu dah ada.. dekat 4 kali jue bayo tau.. jue beli dgn upline jue.. nasib dia bg bayar bebulan.. tak la sakit sgt nak beli tp still harga ahli jugak beli tu.. hehehhe

Amsyahril Syahril said...

Assalamualaikum Tuan/Puan.

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


 
♥ Copyright © 2014 reserved to AidaHamdan|Template Edited by sHaRiNa eLyaNa