Thursday, December 13, 2012

Garment Steamer Philip GC510/05

Ini lah rupe Garment Steamer yang aiza use!!
~Sumber Google


Saper pakai Garment Steamer??!!!
Hari ni aiza nak cerita skit pasal Garment Steamer
{Ni bukan iklan berbayar yer..hehehehe}~ boleh jd reference pada sesaper yang nak beli Garment Steamer...

Philip QuickTouch Garment Steamer GC510/05 ni memudahkan & menjimatkan masa anda untuk menggosok baju yer..

Sebenarnye dah lama "mengidam" nak ade Garment Steamer nih..
Memula ade tgk org iklan kat ade 1 group nih..kira sekenhen (2nd)..agak mahal juga Garment Steamer nih..
Org tuh nak jual dlm rm280 kot..tgk ramai jugak yg menawar..tp x dpt..Mmg nak sgt..hehehhe..
Sekali dok bilik paper..ader jual RM279..

New yer kengkawanharga asal  dlm RM349
Ms tuh offer kat K4..
(kna tgk paper selalu..leh tau promo yg besh²)..

Alkisahnye..bila dh smp K4..skali nampak brand F__ lgi murah..siap free stand n ader peralatan kalo nak buat
line/ side sume..
Then hubby kata nih lagi murah..kitaorg hangkat lah yg brand F__ tuh..
Dah balik rumah..try lah..sbb xcited..huhu..
Skali dh cuba..tgk ader cm leaking tpt air nyer..meleleh jerk klua nyer..igtkan kot x ketat..aiza pon keluarkan balik air nye..Then esok nyer try balik..pon sama..Huh..mcm menyusahkan jerk..Tensi jerk time tuh..
Pegi lah kita org me"return" Garment Steamer F__ tuh balik..nak amik yg len pon x der stok..

So, back to pilihan pertama aiza td..Philip QuickTouch Garment Steamer GC510/05..
balik trus pakai..Ade free stand yer..nak buat sine / side x der..
rupa nye lagi mudah pakai yg Philip QuickTouch Garment Steamer GC510/05 nih..
Suhu nyer sesuai utk semua jenih..x der adjustable cm yg brand lain..Lebih cepat n mudah ..Kalo baju yang kedut seribu tuh pon mudah nak gosok..
& yg paling besh..kalo nak buat line / side..just lurutkan jerk garment steamer tuh ..jadik lah dia..

Paling besh gosok tudung..lagi senang..
ker ai nih mmg pemalas..hehehe..so, sesaper yg bercadang nak beli Garment Steamer tuh leh lah pertimbangkan brand Philip nih..
Mungkin masa memula pakai tuh agak kekok..& kna berhati² yer..sbb panas..jgn dekat sgt dgn tgn..

*nota kaki ~ sgt berguna Philip QuickTouch Garment Steamer GC510/05..tbh kalo ade baby kecik n kita mengejar masa untuk menggosok baju..

9 comments:

Jueliza Jamani said...

huhuhu.. senang ker iron dengan benda alah ni..

Aiza Hamdan said...

kalo nak try, meh dtg umh aiza..tp aiza prefer yg brand nih jerk..yg len tuh cm susah..

Jueliza Jamani said...

huhuhu.. yg sedia ada iron tu pun malas.. kekeke

Aiza Hamdan said...

hat tuh mmg jenuh jue..yg nih senang n mudah..hehehe..

Anonymous said...

org kata lifespan tak sampai 1 tahun...amacam?

FARID NAZMI DZULKURNAIN said...

Senang ke? Sy ada jgak yg hijau ni. Tp bila iron, baju kemeja, sluar, tshirt msh berkedut. Cmne?

FARID NAZMI DZULKURNAIN said...

Senang ke? Sy ada jgak yg hijau ni. Tp bila iron, baju kemeja, sluar, tshirt msh berkedut. Cmne?

FARID NAZMI DZULKURNAIN said...

Senang ke? Sy ada jgak yg hijau ni. Tp bila iron, baju kemeja, sluar, tshirt msh berkedut. Cmne?

FARID NAZMI DZULKURNAIN said...

Senang ke? Sy ada jgak yg hijau ni. Tp bila iron, baju kemeja, sluar, tshirt msh berkedut. Cmne?

 
♥ Copyright © 2014 reserved to AidaHamdan|Template Edited by sHaRiNa eLyaNa