Tuesday, June 18, 2013

Father's Day..

Father's day ahad lepas..
x der sambutan yang grand dari anak² untuk abi nya..
Sekadar ucapan..
(Bukan nya apa..Hari² adalah hari untuk kita berkasih sayang..)
&
Kek buatan sendiri oleh sang isteri utk suami..
(ayat...hahahhaha)

Terima kasih Sayang..
Coz be a good Abi for anak²..

We luve u..
Ummi+KakYong+Kakak+Ahwaz


2 comments:

lieyalatif said...

betul tu aiza..setiap hari adalah hari kasih sayang n hari ibu bapa kan.....

wahh bertuah sgt hubby aiza dpt kek sebijik hasil air tangan isteri...lieya ni jek sgt2 takut nak buat kek...takut tak jadi heheheehehehe......mmg bab baking kek ni lieya berat hati nak try...tapi si mia sibuk ajak baking kek hah....

Aiza Hamdan said...

Aiza dlu pon tetakut gak lieya nak baking nih..takut x menjadi..(cm entri sblm nih)hehehehe..
Tp keinginan nak buat tuh sentiasa ade..tambah bila ade yg kata sedap..kembang semambang jawabnye..hhahahha
Memula terai resepi yang mudah & simple(tp aiza smp ke sudah dok terai yang senang² jerk resepi nye..heheheh..

Seronok kalo dpat baking sama ngn anak² nih lieya..tp kalo terlebih campor tangan pon haru juga..

 
♥ Copyright © 2014 reserved to AidaHamdan|Template Edited by sHaRiNa eLyaNa