Tuesday, June 4, 2013

" Team Building" Pulau Jerejak 20-22 Mei 2013

Isnin bersamaan 20 Mei  2013 (skemanye ayat..hahahaha)
Aiza & rakan² diarahkan untuk pergi
"Kursus Team Building"
Sedang elok sangat lah tuh kan..
Tahun nih pon kursus baru brp hari jer..
So, kalo dah ber"Team Building" automatik dah ade 3 ari..
+ Kursus English (2 hari)
Tinggal lagi 2 hari jer lagi..

Back to Team Building nye citer..
Pergi kali nih, aiza mmg x bawa kamera
(so..mengharap ehsan dr kawan² Team Building nye gambor lah kan..+ gambar dari Urusetia)
Bertolak dari UPNM pukul 8.30pg lebih kurang..
Berhenti di Tapah untuk minum pagi + lunch..
Sampai di Jeti Pulau Jerejak lebih kurang pukul 2..
Menunggu bot per sume..
Check in pkul 3 lebih..

So nih pic yang ade..


Team aiza - (Al-Fateh 2) -> boleh plak sama nama dgn group 1..
Day 2- Berkumpul sebelum Senamrobik bermula
Semasa Senamrobik
Kena nyanyi lagu tema ye..siap dgn gerak tari nya..
Kena denda!!! sbb ade ahli yang terlewat..senyum..x perlu kata apa²..
Malam Citrawarna
Persembahan kumpulan
Ada api² lagi..

Day 3- Last day!!!
Aktiviti selepas sarapan pagi..
(after senamrobik)
~Music Chair~



Tarik tali pulak!!!

I'm so xcited kot..hahahha
Bergambar sementara menunggu Bot smp..
Sblm bertolak balik..
*x der plak gambar masa flying fox, wall climbing(kecut perut wooo)..meniti jambatan gantung..
Itu je takat nih..kalo ade gambar lain nanti..maka adelah Team Building series.. :)

2 comments:

lieyalatif said...

Wahhhhh best2...lieya kalo kursus team building mmg suke....kadang2 boring dah kursus formal2 ni dok dlm kelas bagaikan....best aktiviti fizikal gini...tempat lieya dah lame x buat kursus team building camni...

Aiza Hamdan said...

Sama lah..suka jugak..xtiviti lasak yg melibatkan fizikal nih..duduk dalam kelas je selalunye..
Nih kira 1st group untuk kumpulan pelaksana(sokongan)ni lieya..Dapat jugak berkawan dgn lelain jabatan..maklomlah..kalo library rotation pon dlm library juga..

 
♥ Copyright © 2014 reserved to AidaHamdan|Template Edited by sHaRiNa eLyaNa