Wednesday, September 25, 2013

Jiran owh jiran...

Assalamualaikum. .
Morning!!!

Hurm...
Macam mana nak mula cerita ye??!!
Bukan niat aiza nak cerita yang x baek pasal jiran ni..
So far jiran sebelah kiri n kanan aiza memang ok sangat2..

Bukan lah x ok ke ape!!
Aduh!!!
Serba salah plak..

Macam ni cerite nye..
Anak kepada jiran aiza ni..
Terlewat ke sekolah. . 
(Kita nih pon dah lewat nih)
Tetiba datang..
"Auntie, nak tumpang g sekolah"
Yang kita nih terpinga2..
Terkedu..
#Senyumxterkataapa..

1st time mungkin ok kot..
Tapi ni 2-3x jugak lah..
Memula dulu dengan en.hubby aiza..

Aduh!!!
Kita ni pon dah lambat dah ni..
Pas tuh cakap kat en.hubby aiza tu..
En.hubby cakap 
"Pas nih kena cakap lah..
Jalan kita x sama..
Kang awak yang lambat gi keje"
Kalo sekali jalan x per lah..

& paling x menahan tuh..
kete kat umah ade 2-3bj kot. 
X kan si abang x leh hantar adik kot..
Hurm..
Ntah lah..

6 comments:

Ain Noraini said...

sabar jer laa yee...
tapi kadang2 kalau dah selalu sgt boleh jd hilang sabar la plk kann..

Aiza Hamdan said...

Sebab sabar lah kak ain..tuh yang boleh kata nak tompang..nih dah terasa seperti naek lemak plak..

lieyalatif said...

AIK...BOLEH PLAK mcm tu yeak aiza...ishh ni dah mcm amik kesempatan jek nieh....lieya rase kene ckp gak tu...kalo sekali dua takpe ni dah jadi habit plak....kene jugak sesekali ckp tak boleh...bagi la alasan munasabah sikit....

hazlina azmi said...

huhuhu!!macam2 perangai manusia ni kan...blogwalking..jom ke blog saya dan bertukar2 link..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Aiza Hamdan said...

Tu lah..aiza pon dok rsa cm tuh..sekarang nih aiza dok perasan menompang antara jiran aiza juga..sebab akk tuh hantar anak dia gi sekolah..
Lieya, kalo sebangsa tuh mungkin boleh nak cakap..hurmm..

Aiza Hamdan said...

Hazlina..tuh lah..pening kepala..aduyai..

 
♥ Copyright © 2014 reserved to AidaHamdan|Template Edited by sHaRiNa eLyaNa