Thursday, September 12, 2013

Raya @ Lib 1434H Part 2

Assalamualaikumm..
Seperti yang dijanjikan..
Hari nih aiza nak sambung beraya kat Opiz part 2..
Lebih kepada gambar candid & gelagat opizmate..

Library family & student practical (x complete)

Ladies²...
Posing saje!!
Mar & Ila
Tengah dok buat preparation tok hidangan pon boleh berenti nak bergambar nyer pasal..
hehehehe..
Apa lah yang dibincamgkan tuh..

Pantang ajak bergambar...
Our emcee (sambutan Besday skali)
Berlakon kekonon driver gile!!!
Tuan rumah & tetamu..

Membelek hp memasing..ehehehe..
Big Boss & Dr. Jessica
Saat menikmati hidangan..
Tambah pape yang patut


Nih lah jurugambar nyer..Cian dia gambar x banyak..
Sambutan Besday


Get duit raya for anak² from En.Dzul..
"Tq en.Dzul"
Sayang seorang adik kepada abam nyer..:)


Suker membebel & pandang tempat laen bila nak amik gambar..Tuh lah Sani..
Tengok pic bawah..still dok bercakap tuh..
Wif Sani...
Itulah cerita beraya di Opiz aiza..
Tamat lah entri beraya untuk tahun 1434H ni..
Rindu Ramadhan..
Entah kan dapat entah kan tidak untuk merasai Ramadhan tahun depan..
Moga diberi ruang & kesempatan untuk menikmati Ramadhan akan datang..
In shaa Allah..

4 comments:

lieyalatif said...

meriah sgt aiza....warna warni lieya tgk hah...tu seronoknye kan bile berjamuan raye.....

ishh wajib tuuu bergambar....betul kate aiza, tgh mkn pun leh berenti sbb nak layan bergambar heheehehehe....lieya punye jamuan raye opis mase last2 raye aritu, rajin tak rajin jek ni nak entrykan...malas tul nak edit pic nih heheheehehe...

Kakzakie said...

Dah macam satu family bila macam ini.
Rasa sayang dah macam adik-beradik.. suka kakak tengok:)

Aiza Hamdan said...

Mmg meriah sgt lieya..opis aiza mmg ade kelab sosial..so mmg ade even besday sume..tuh yg meriah nyer..:)

gambar nih aiza amik dr opizmate..kalo nak snap sendiri x sompek..hehehehe..

Aiza Hamdan said...

haah kakzakie..mmg dh macam 1 family dh..

 
♥ Copyright © 2014 reserved to AidaHamdan|Template Edited by sHaRiNa eLyaNa