Monday, November 18, 2013

Kereta baru!!!

Assalamualaikum..

Selamat pagi Isnin..
X mo monday blues yer..
hehehehe

Mesti teruja kan dengan title blog aiza hari ni...

Hehehehe...

Nak tayang kereta baru aiza yang en.hubby beli kan..
Peerrrrgggghhhh!!!!!
Gila berlagak kamu ni aiza oiiitttt!!!!
Hehehe..memang x boleh blaaa sungguh..


Dah2..sebelum merepek + melalut jom kita tengok!!!
|
|

|
|
|
|
|
|
|

Ni lah dia ghupe kete baru tuh..
Kete untuk Ahwaz Mirza..
Tapi Kak Yong & Kakak rasmi dulu..
Klllllaaaasiiiikkkk sungguh!!!

Jangan maraaahhhh eaaa!!!!
;P

10 comments:

Jueliza Jamani said...

hehehe kelakar lah.. kat umah pun ada sebijik.,. duk simpan elok jer dalam bilik.. dah tak boleh jalan...

Kakzakie said...

Hihi... kalaulah dapat kereta betul macam ini Aiza pandu atas jalan raya confirm semua org toleh punya:)

Ain Noraini said...

dulu2 ada sebijik kat rumah tp tak la secantik mcm ni..lama dah...tinggal gambar jer skrg ni.

Aiza Hamdan said...

hehehe kan??!!..ai sambil taip pon dok gelak..x bleh blaa sungguh ai berlagak..

Aiza Hamdan said...

Kalo lah betol aiza pandu kete nih kat jalan raya kakzakie..sure orang marah gile..hehehe..lambat cam siput..kekekkeke..
yang toleh tuh mesti nak tengok..betol ke x betol orang nih..hahhaha

Aiza Hamdan said...

kak ain sekarang nih makin banyak pattern..hubby aiza tuhlah..anak bujang sorang katanye..(kalo 2-3 org x tertolok nak membelinye..tuh pon soh share ngan kakak nye..)hehehe..layan kan je lah..

lieyalatif said...

kalo betul2 punye keter lieya nak rase naik tau aiza heheheeheh...dpt turun naik 5 minit pun jadik laa buat lepas kempunan kakaakakakak

lelaki ni mmg tak dpt dipisahkan dgn kereta kan....baik kete betul atau pun kete replika ....

Ibu Riana said...

haha..my little riana pun ada.BMW lagi.skrg ni main dalam umah je..huhu

http://iburianaonlineshop.blogspot.com/

Aiza Hamdan said...

kekekekeke..kan lieya..memang x boleh dipisahkan..

Aiza Hamdan said...

Ibu ariana, nih pon buat maen dalam rumah jerk..kalo keluar pon kat tpt parking kete..

 
♥ Copyright © 2014 reserved to AidaHamdan|Template Edited by sHaRiNa eLyaNa