Thursday, July 11, 2013

Shopping baju raya anak²

Morning!!!
Sahur apa pagi nih??!!
(Soklan wajib hari² tanya kot nih..hehehehe..)

Nak story pasal shopping baju raya anak² nih..
Isnin (08/07/2013) aiza cuti..
Dah plan dengan Jue ..
Tapi destinasi x confirm lagi..

Malam kenduri kesyukuran Nurin Wafiya,
aiza dengan Jue plan pi Sogo..

Gerak dari rumah pkul 9 lebih..
Sampai Sogo pkul 10 lebih..

Dapat lah grab seluar untuk anak dara 2helai sorang..
Baju setiap sorang 7(kena sama)
Ade lah 2 pasang baju yang sama..

Untuk Ahwaz, aiza amik yg sepasang 1..
Dengan tshirt 3..
Seluar beli next episod nye shopping..
(Waaaaaaaaahhhhh..kemain..ade next episod tuh!!!!)

Dah rasa lega banyak dah..
Sebab untuk anak² 90% dah settle..
Untuk baby pon ade..
nanti ummi beli lagi ye..
Baju Ahwaz
Seluar yang sama untuk Kak Yong & Kakak
Baju Kak Yong
Baju Kakak

Ade rezeki nak tambah seluar Kak Yong & Kakak Lagi sehelai 2..
Pening kepala..ramai orang..

Nanti nak berkunjung lagi ke Sogo..
Untuk abi nye plak!!!

Sempat jugak merembat kain pasang..
Nak buat baju raya merangkap baju kerja..

Thanks kat Jue sbb bershopping sama..
:)

6 comments:

Jueliza Jamani said...

heheh no hal lah.. next time boleh pi lagi...

lieyalatif said...

lega kan aiza semua dah ready...so lepas ni leh soping lite2 jek buat menambah stok....ye laa bukannye ape, lebihkan pd keperluan anak sebenarnyer....lagi2 tgh sales sane sini.....beli awal2 nisenang takde laa kite nak berposak2 ramai2 time puase dgn anak2 kan ...kesian sbb dieorg kecik lagi kan....kang dgn kite2 dieorg berjemaan pengsan ekekeekekeke

sonok kalo pegi dgn geng sekepale ni kan aiza...ade gak member nak bertanyekan pendapat ke ape kan....

Aiza Hamdan said...

Thanks again..:)

Aiza Hamdan said...

Yup..dh lega banyak dh lieya..mmg lebih pada dia org jerk..mak apaknya, pakai yang sedia ade pon x jd masalah..hehehhe..tgh sale tuh yg grab..kalo nak tambah pon, selai 2 lai lagi jer..

haah..ader member sekepala nih, sennag nak tny pendapat ke pape..kebetulan hubby ade hal lain plak hari tuh..

Kakzakie said...

Kalau ada anak-anak memang sebaiknya cepat-cepat siapkan utk mereka dulu. Kalau mereka semua dah lengkap dah tak terfikir-fikir lagi kan..

Aiza Hamdan said...

Betul tu kakzakie..selagi x sudah anak² nye keperluan..mmg x senang hati..

 
♥ Copyright © 2014 reserved to AidaHamdan|Template Edited by sHaRiNa eLyaNa