Wednesday, July 31, 2013

Nurin Wafiyah

Assalamualaikum..
Salam 22 Ramadhan..
Tinggal beberapa hari jerk lagi nak buat persiapan raya..
Ada sikit lagi yang belum complete..

Hari nih aiza nak share gambar anak dara aiza yang baru..
(anak adik aiza)
Terukkan Ummi awak ni Wafiyah..
Dah sebulan awak baru Ummi nak update gambar kan..

Masa nih still warded..sbb darah dia cair..

Dah tembam dh..Muka pon dah berisi..

Dah pandai nak borak..x layan nangis..
Janji dengar suara je..
Adik Piya dengan Ummi..:)
Nanti kita snap gambar sesama lagi ye..
Raya nanti amik gambar dengan abang Ahwaz plak..

*Keje anak bujang aiza..nak mencium jerk..aaaadiiikkk katanye..dapat cium kaki adik pon jadi..
abammm..abammm..
(Ahwaz sebut abang jadi abam)

*Sabtu lepas family in law, ibu & maksu datang berbuka kat rumah..sedeyyyyy sangat...
Sebab..x dan nak snap sekeping gambor pon..terkontang kanting di dapur memasak..
Walau x dan snap..sempat juga siap hidangan atas bantuan mil, ibu & maksu..
Mekaseh yer... (",)

4 comments:

Kakzakie said...

Bujang Aiza tu sayang adik. Apa lagi nak tunggu Aiza. Tambah satu lagi!!

Memang busy kalau tak ada yg nak tolong kalau ada tetamu. Mujur keluarga sendiri dan mereka membantu oklah juga.

lieyalatif said...

Alahaiiii comelnye aiza!!! Lieya ni mule laa teruja bile tgk baby kecik...tp nak beranak lg belum ade mood ekekekkj....tgu dayyan 4 tahun ke....ni kalo ade depan mate mmg dok kiss2 je laaa...geram tgk pipi bam2 nye haaa...

Walo xde gambar tp mesti meriah n menu semua sedap2 kan aiza...riuh umah berbuka ramai2....makan pun mesti bertambah2 kan...

Aiza Hamdan said...

Betul tuh Kakzakie..mmg sayang btol ngan adik tuh..
Erk!!!menambah..bukan skrg kot..hehhehe..tp kalo rezeki, terima dengan rela hati...

Tuh lah..mujur juga ade mil, ibu & m.su yang membantu..
Kalo x..mau nyer x sempat..

Aiza Hamdan said...

Tuh lah..comel sgt!!Tu yg abam tuh asyik nak cium manjang tuh.. Aiza pon sama, nak menambah bkn sekarang..hehehehe..mmg dok kiss manjang lieya..geram..

Haah..meriah berbuka reramai nih..kita yg masak nih pon bila tgk org makan..kenyang trus..

 
♥ Copyright © 2014 reserved to AidaHamdan|Template Edited by sHaRiNa eLyaNa